Afspraak maken

Het maken van een afspraak
U hebt besloten een tattoo te nemen, daarvoor kunt u een afspraak maken bij onze medewerkers. U kunt uw afspraak alleen vastleggen bij een bezoek aan onze studio. Het is belangrijk voor u en voor ons om eerst een tattoo te hebben uitgezocht voordat u overgaat tot het maken van een afspraak. Zo kunnen wij een schatting maken van de tijd die ervoor nodig is. Bovendien dient u een toestemmingsformulier in te vullen!

“Als u een afspraak wilt maken kunt u het beste op dinsdag, donderdag of zaterdag langs komen. Dan hebben wij volledige bezetting achter de balie en weten we zeker dat u met uw vragen geholpen kunt worden. Uiteraard bent u op alle overige dagen ook welkom om een afspraak te maken, maar houd er dan rekening mee dat het dan iets langer duurt voordat wij u te woord kunnen staan.”

Aanbetaling
Voor het vastleggen van een afspraak, vragen wij een aanbetaling. Voor grote stukken of freehandwerk moet u rekenen op een hogere aanbetaling. Het resterende bedrag zal op de dag van plaatsing vooraf worden verrekend. U ontvangt een aanbetalingskaartje, deze dient u mee te nemen op uw afspraak. Wanneer u deze niet kunt tonen, moet het volledige bedrag om misbruik te voorkomen, betaald worden. Bij afzegging van uw afspraak, krijgt u geen geld terug maar tegoedbonnen.

Op tijd komen afspraak
Het gebeurt maar al te vaak dat mensen die een afspraak hebben op het laatste nippertje binnen komen, daardoor lopen wij vaak uit. Kom dus 15 minuten voor aanvang van uw afspraak. U kunt dan op uw gemak een kopje koffie drinken, daarna kunnen we relaxed aan uw tattoo beginnen.

Afmelden van een afspraak
Wanneer u uw afspraak moet afzeggen, hebben wij hiervoor alle begrip. Wel vragen wij u om dit minimaal 48 uur van tevoren te doen. Wanneer u zich niet op tijd afmeldt vervalt de aanbetaling op uw tattoo. Voor een afspraak op maandag of dinsdag geldt, uiterlijk de zaterdag ervoor afmelden.

Ben je tussen de 16 en 18 jaar en wil je toch een tattoo ?
Dit is geen probleem, neem wel een voogd of voogdes mee die zich net als jou kan legitimeren.