Schets afspraak

Om de drukte een beetje in te dimmen hebben wij besloten om onze schets afspraken anders in te delen.
I.p.v. 1 avond in de week, kunt u nu 5 dagen per week terecht voor het laten maken van een schets.
Hierdoor creëren wij een breder aanbod qua tijd en zal de wachttijd korter worden.

Van maandag t/m vrijdag hebben wij nu hiervoor ruimte aan het einde van de dag, waar u uw tattoo op maat kunt laten ontwerpen door Daphne of Richard. Dit houdt in dat de custom tattoo alleen voor u wordt ontworpen en dus uniek is. U zult niet iemand anders met dezelfde tattoo tegenkomen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een ontwerp te laten maken.

De kosten voor het ontwerpen van een custom tattoo bedraagt ? 50,- per uur, en dient bij het maken van de schetsafspraak te worden voldaan. Een schetsafspraak kan alleen in de shop worden gemaakt en dus niet via de telefoon! Als u na de schetsafspraak de tattoo wilt laten zetten en hier voor een afspraak maakt, trekken wij de aanbetaling van de schets van het totaalbedrag af. Alleen dan is de schets van uw custom tattoo gratis.

Tijdens zowel het zetten van de tatoeage als het maken van een schets is het niet toegestaan om iemand extra mee te nemen in de cabine. Uitsluitend artiest en klant mogen naar binnen. Dit in verband met concentratie en om de rust te bewaren.

Ook gebeurt het dat mensen denken dat wij de schets volledig uitwerken in kleur, maar daar is in verband met onze drukke planning helaas geen tijd voor. Verder is het niet mogelijk om op de dag dat uw tattoo wordt gezet het ontwerp te veranderen of er iets aan toe te voegen. Wilt u iets veranderen aan het ontwerp of de plaats van uw tattoo, dan dient u dit uiterlijk 2 weken van tevoren te melden zodat wij nog de tijd hebben om het ontwerp aan te passen.