Huisregels Tattoo Richard Leeuwarden

Als u zich wilt laten tattoeëren zijn er een aantal dingen die u moet weten.

  • Bent u nog geen 18 jaar dan kunnen wij u alleen helpen onder toezicht van Voogd / Voogdes. U dient zich bovendien te legitimeren d.m.v. een dubbel legitimatiebewijs d.w.z. behandelde en Voogd of Voogdes moeten een legitimatie overhandigen. Geen legitimatie = geen tattoo.
  • Onder de 16 jaar géén tattoo's. Ook niet onder toezicht.
  • 48 uur van tevoren géén gebruik maken van o.a. aspirines, alcohol en softdrugs, dit benadeelt uw tattoo.
  • Bent u allergisch, in welke vorm dan ook, is het raadzaam een arts te raadplegen voordat u over gaat tot het maken van een afspraak..
  • Indien u zwanger bent kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Wilt u een kleine tattoo, overleg dan met de tattoeërder waar deze geplaatst kan worden. Kleine tattoo's kunnen op bepaalde plaatsen niet worden gezet in verband met het nawerken van de huid b.v.: enkel, pols en bikinilijn.

Bent u te laat met het laten bijkleuren van uw tattoo, dan zijn de minimale kosten € 50. Dit omdat de tattoo helemaal over moet in verband met kleurverschil.

Eigen ontwerpen zijn mogelijk in overleg met Richard of Daphne .

Wij werken in alle rust en nemen de tijd voor iedere tattoo.

Het gebruik van mobiele telefoon, alcoholische dranken, roken of het gebruik van drugs is in onze studio ten strengste verboden .

NB. Wij behouden ten allen tijde het recht om zonder opgaaf van reden dingen te weigeren.


Onze studio

Hieronder enkele foto's van de gezellige studioDe nieuwe studio heeft een frisse uitstraling met een aparte cabine waarin de tattoo's worden aangebracht.